Úvod > Blog Chic Lovely > Len tancovať!
 

Len tancovať!

Len tancovať!

  Už ste niekedy tancovali v kuchyni, pri upratovaní alebo len tak bez príčiny? Ak máte doma rádio, púšťajte si ho pri domácich prácach, pôjde vám to s radosťou, rýchlejšie a ešte budete mať celý deň veselý.

 


 


Keď varím, keď upratujem, tancujem si pri hudbe. Pohyby pri upratovaní sa tak zrazu stanú ladnejšie. Hity ako „Lovely Day“ vám dodajú toľko energie, že vám vydrží, až kým nepripravíte večeru. Hudba a tanec sú jednoduchým riešením, ako sa vaša myseľ môže odpútať od nonstop myslenia na domácnosť. K tancu neodmysliteľne patrí aj suknička a to nie hocijaká ale praktická a šik, ktorú môžete využiť v domácnosti. Dajte si na seba luxusnú zásterku a hneď sa budete cítiť ako hviezda.

Ak vám to znie hlúpo alebo neveríte, že to bude fungovať, veľmi vám odporúčam, aby ste to vyskúšali. Na chvíľku sa zastavte, zapnite si vašu obľúbenú hudbu a len si zatancujte! Tanec, presne ako aj cvičenie, uvoľňuje endorfíny a ak sa vám na tvári objaví úsmev, je to správne! Teda, ak ste ako ja a rada tancujete, ale nemáte na to dosť času, pretože starostlivosť o domácnosť, rodinu a deti vám neumožní zábavu cez deň. Využite tanec ako zábavnú formu, keď sa chcete zbaviť nejakého stresu a zamerať sa aj na seba. Obávate sa, že vaše deti budú chodiť za vami? Prečo nie, môžete ich zapojiť nielen do upratovania, ale aj do tanca a urobiť si tak spoločnú tanečnú odpoludňajšiu párty!

Čím viac zábavy pri upratovaní, tým viac pomocníkov budete mať