Úvod > Blog Chic Lovely > 18. júna sa vyberte na obed do prírody
 

18. júna sa vyberte na obed do prírody

18. júna sa vyberte na obed do prírody

Najbližšiu nedeľu zasvetia milióny ľudí na svete pikniku. No, tak možno nie milióny, ale aspoň niekoľko tisícok fanúšikov, ktorí si radi vychutnajú obed v prírode. Milé dámy, ak aj vy patríte medzi milovníčky dobrého jedla v dobrej spoločnosti, neváhajte zabaliť svoj piknikový košík a vybrať sa hoc aj do lesa ako legendárna dvojica medvedíkov Yogi a Bubu. Ak by ste sa predsa len obávali nejakého toho maca, stačí sa vybrať do záhrady, do parku alebo hocikam, kde je krásne zelené prostredie. Zoberte so sebou krásny servis, dezertné taniere so slávnostným zdobením, pretože nie je nič krajšie ako v lete obedovať uprostred zelene. Samozrejme, máme pre vás aj pár tipov, ako si zabaliť to najchutnejšie.

Najlepším jedlom, ktoré môžete jesť v záhrade sú sendviče. Sú jednoduché na prípravu, chutné a ľahko sa s nimi manipuluje. Sendviče sú ešte chutnejšie, ak ich zapečiete ako toasty, čím zabránite vypadnutiu zeleniny či mäska na vaše oblečenie. Každý by si mal pripraviť sendvič podľa svojho gusta. Navyše ich výhodou je, že sa dajú pokrájať na menšie kúsky, preto sa v spoločnosti priateľov ľahko ochutnáva z každého rožka troška.

Druhým naším tipom je ovocný šalát. Ako dezert po obede si doprajte chutnú bodku, ktorú môžete už vopred rozmiestniť do niekoľkých nádob. Vďaka tomu zostanú vaše ruky vždy čisté a priatelia spokojní. Teraz už len vidličku do ruky a môže sa jesť.

Ako by sme sa však mohli vybrať na piknik, ak by sme sa na to slávnostne nevystrojili? O tom, že retro sa vracia do módy azda niet žiadnych pochýb. A práve preto sa môžete krásne obliecť napríklad do retro sukne. Tá sa pozná podľa typických znakov, ktoré každá retro sukňa musí mať. V prvom rade je táto suknička do pása. Aj dámy, ktoré chcú prekryť nejaké tie nedostatky sa nemusia obávať, pretože nadýchaná sukňa zakryje všetko, čo by mala a spraví z vás krásne a pôvabné ženy. Okrem toho je väčšinou ladená do pestrofarebných či pastelových tónov. Na leto je ako stvorená! V tomto prípade sa hodí ako doplnok do vlasov čelenka. Tá dodá ešte viac ženskosti a neposedné vlasy skrotí raz dva. Retro sukňu bežne dostanete kúpiť v bodkovanom alebo v kvetinovom prevedení. Takáto bodkovaná sukňa je ideálna na piknik, na rande, do mesta či na večierok v štýle 50tych rokov.

O tom, že retru fandíme aj my v Chic&Lovely  sa môžete presvedčiť v našom eshope