Leto sa končí, prichádzajú oslavy vínka a husacieho mäska!

 
 
 
Úvod > Blog Chic Lovely > Leto sa končí, prichádzajú oslavy vínka a husacieho mäska!
 

Leto sa končí, prichádzajú oslavy vínka a husacieho mäska!

Leto sa končí, prichádzajú oslavy vínka a husacieho mäska!

Leto nám už o chvíľu zamáva posledný krát a my sa budeme musieť naplno pustiť do práce. Prázdniny a výlety necháme za dverami a k životu ich preberieme azda až počas zimných sviatkov. Nesmúťte... jedno z najlepších období je pred nami! Hody a vinobrania sú už za rohom a nám neostáva nič iné, ako sa na ne poriadne pripraviť.

Človek je tvor mlsný, a preto iste budete so mnou súhlasiť ak poviem, že radi všeličo ochutnáme. Husacie hody, výborné akostné vínko, hrozno, burčiak či chutné moravské koláče... to všetko a ešte omnoho viac na vás už čaká. Stačí sa vybrať na jarmok či hody, ktoré budú isto čo nevidieť aj vo vašich končinách. K tomuto neodmysliteľne patrí aj zábava, či už preferujete kolotoče alebo pripitie si vínkom s vašimi kamarátmi.

Nezabudnite na milé selfies, ktoré neustále letia. Zaplňte svoje účty na sociálnych sieťach farebnými obrázkami a urobte tak deň krajším. Aj vaši priatelia sa isto potešia, že sa nájdu vo vašom súkromnom albume.

 

Keďže sa tam každá z nás určite vyberie s ľuďmi na ktorých nám záleží, nesmie chýbať ani dokonalý look. Keď sa dobre najesť, tak rozhodne s gráciou, čo poviete milé dámy? Jarmok určite oživíte retro sukničkou, ktorú máme v ponuke aj v našom eshope. K dispozícií je hneď niekoľko druhov, na ktorých si všetci okoloidúci budú môcť oči nechať. Bodky, kvietky či divoké maky na rôznofarebnom pozadí sú tým kúskom, ktorý zlepší náladu nielen vám ale aj všetkým priateľom. Stavte na krásne farby a spomaľte tak posledné okamihy odchádzajúceho leta, či zároveň privítajte nádhernú, zlatistú jeseň.

Určite sa dokonale zladíte aj s našimi čelenkami. K sukniam odporúčame napríklad čisto bielu čelenku, ktorá sa hodí ku všetkému a vo vašom účese sa bude vynímať. Štýlový kúsok presvetlí celý outfit a dodá šmrnc, keď si neviete rady s doplnkami.

Nezabudnite sa však teplo obliecť, keďže dni sa už ochladzujú. Vlny horúčav sú preč, a tak si k sukničke môžete zladiť napríklad farebné pančušky, vďaka čomu budete zaujímavejšia. Okrem toho nezabudnite ani na tenisky s bláznivými šnúrkami, avšak ak sa chystáte ohúriť okolie, obujte si radšej lodičky. Budete tak vyššie, vaše nohy zasa štíhlejšie no a svoju figúru zmeníte rázom na úplne dokonalú.

Teraz už len zostáva zaželať: Na zdravie a dobrú chuť!