Letné outfity pre dámy sú chic a štýlové

 
 
 
Úvod > Blog Chic Lovely > Letné outfity pre dámy sú chic a štýlové
 

Letné outfity pre dámy sú chic a štýlové

Letné outfity pre dámy sú chic a štýlové

Či už ste mamička na materskej, pracujúca žena alebo štýlová študentka, máme pre vás niekoľko tipov na letné outfity. Leto na Slovensku (najmä v južných častiach) sa stalo za posledné roky doslova peklom. 30 až 40 stupňové horúčavy sú na každodennom poriadku a výnimkou nie sú ani občasné prehánky, ktoré vás zaskočia, keď to najmenej čakáte. Ako vyzerať dobre, čo nosiť neustále v kabelke alebo ako pekne skombinovať farby, aby ste stále vyzerali dobre?

Blúzky s odhalenými ramenami sú jedným z trendov, ktorý ovládol naše srdcia. Slobodný duch, tak trochu španielsky šmrnc a romantický nádych, to je presne to, čo vám blúzky v tomto štýle ponúkajú. Dajú sa zladiť elegantnejšie napríklad so štýlovými sukňami do pása. Či už zvolíte bavlnu teda textilné prevedenie sukničky alebo džínsové, oba typy sukieň sa k letu úžasne hodia. Navštívte náš eshop a vyberte si z bohatej ponuky sukničiek, ktoré jednoducho skombinujete s takýmito blúzkami. Aby ste zachovali retro nádych, na chladnejšie dni alebo upršané počasie sa pripravte džínsovou bundou.

Tričká, ktoré nám pripomínajú grunge, sú jedným z lákavých trendov. Pamätáte si ešte na 90te roky? Všetko bolo uletenejšie, trendom a móde sa medze nekládli, mólam a uliciam kraľovali tzv. acid džínsy (vyprané, svetlé) a oversized bundy. Navrch toho všetkého sa veľmi dobre uplatnili tričká s rôznymi nápismi, značkami, obrázkami, výrokmi či fotkami známych ľudí. Dnes sa to všetko vrátilo, a preto neváhajte siahnuť po takomto kúsku, ktorý jednoznačne oživí váš šatník. Nebojte sa toho a nevyhovárajte sa na vek, milé dámy. Sú síce určité rozdiely medzi tričkami, ktoré nosia 15 ročné, 20 ročné a 30 ročné ženy, avšak vždy sa nájde kúsok, s ktorým budete trendová.

Zdanlivo je čierna príliš ťažká farba na leto, avšak dnes je možné všetko. Priehľadné materiály, krátke sukne, ramienka na pleciach sú odpoveďou na otázku ako skombinovať čiernu farbu s letom. Ruže, maky a kvety sú skvelou potlačou, ktorá hrá do karát najmä čiernej farbe. Výborný kontrast medzi sýtou červenou farbou a čiernym podkladom je azda najkrajšou kombináciou. Aj v našom eshope Chic & Lovely nájdete sukničku, ktorá má presne takýto dizajn. Skombinujte ju s červeným body a o šmrncovný odev máte postarané.

Pokiaľ ešte dumáte nad tým, čo si schovať do kabelky, aby ste sa vyhli neočakávaným situáciám s dažďovými prehánkami, aj na túto otázku máme odpoveď. Najjednoduchšie je zobrať so sebou dáždnik lenže všetky poznáme tú situáciu, keď nám prudký vietor dáždnik vyvráti. Pršiplášť je skladný, a tak ponúka lepšie riešenie, ktoré nezaplní v kabelke veľa miesta. Momentálne letí strieborná farba, opäť tu máme rok 1990. Výborne sa však hodí aj bodkovaný, rôznofarebný plášť či taký, ktorý si zviažete v páse opaskom.