Úvod > Blog Chic Lovely > Jesenné trendy: Stavte na ženskú a sexy obuv!
 

Jesenné trendy: Stavte na ženskú a sexy obuv!

Jesenné trendy: Stavte na ženskú a sexy obuv!

Opäť medzi nás zavítal nový školský rok. Či už ste mamina, a svoje deti ste úspešne vypravili do školy, alebo ste biznis žena, ktorá celý deň pracuje a vykonáva ťažké úlohy, alebo ste študentka, ktorá sa chodí do školy vzdelávať. Každá z vás potrebuje pekne vyzerať. No nie že potrebuje, ale chce, no nie? Ak dobre vyzeráme, dobre sa aj cítime. A práve na tom záleží. Ak sa dobre cítime, počas celého dňa nám idú úlohy od ruky, či už sme v domácnosti alebo v kancelárií či v škole. Máme pre vás pár topánkových trendov, ktoré určite oceníte najbližšiu jeseň.

Lodičky sú štýlové a navyše nadčasové. Nikdy nevychádzajú z módy, to vie predsa každá žena. Niet nad klasické čierne lodičky, či béžové alebo pudrové. Okrem toho ak ste z tých extravagantnejších, vaše lodičky môžu byť aj pestrých farieb, napríklad žlté, ružové či zelené. Tak outfit nielen podčiarknete, ale ho aj dokonale zvýrazníte a zakončíte unikátnou farebnou bodkou. Je neuveriteľné, ako dokážu práve topánky zahrať vo váš prospech. Najmä tie na vyššom podpätku okamžite vyčarujú lepšiu postavu, štíhlejšie nohy a krajší driek. To platí, či už ste menšia alebo máte výšku modelky, lodičky sa hodia každej žene. Doplnia biznis outfity, študentské ležérne oblečenie ale aj mamičky si ich zamilujú. V našej ponuke sú totiž stabilnejšie lodičky s pevnejším podpätkom. Chôdza v nich nie je vôbec namáhavá, a tak sa hodia aj do spoločnosti na dlhšie večery.

 

Hitom tejto jesene budú aj kožené poltopánky. Botky, topky či mokasíny- nazývajú ich všelijako. Zabúdať pritom nesmieme na jednu vec, a síce, že v koži alebo eko koži sa chodí najpohodlnejšie. Preto ak chcete zostať bez otlakov, stavte na tento druh materiálu. Chôdza v takýchto topánkach potom bude jedna radosť. Ak si neviete rady s farbou, vedzte, že práve zemité a naturálne tóny sú zásahom do čierneho. Pudrové, ružové, biele či hnedé, také by mali byť vaše poltopánky, ak chcete kráčať s módou. Šnúrky môžu byť či už kožené ale aj klasické, no v porovnaní s teniskami o poznanie užšie.

Workery, sú topánkami, ktoré kraľujú aj túto jesennú sezónu. Tak, ako po minulé roky, aj teraz si ich zadovážte a to hneď v niekoľkých farbách. Hnedé, sivé, vojenské khaki či baby blue (jemne modré), aj také sú trendy. Pre dámy sa zväčša hodia jemnejšie a menej výraznejšie farby, hoci klasickým prevedením sú práve hnedé, ktoré nosia nielen muži ale aj ženy. Ak však chcete pôsobiť nežným dojmom, potom sú tie správne farby jemná modrá či ružová alebo sivá. Hodia sa k džínsom, k čiernym nohaviciam a odvážne dámy môžu skúsiť skombinovať s týmito topánkami aj šaty. Výborne sa do nich hodia vlnené ponožky či štucne, ktoré ľahko zladíte so šálom.

Zima sa už blíži a čo nevidieť je tu!