Úvod > Blog Chic Lovely > Farba pre romantické duše, taká je staroružová
 

Farba pre romantické duše, taká je staroružová

Farba pre romantické duše, taká je staroružová

Staroružová sa niekedy označuje ako pudrová, jemná ružová či baby ružová farba. Odtieň je vhodný pre dámy, ktoré sú romantičky celým svojim srdcom, ale aj pre tie, ktoré dnes práve nemajú náladu byť v krikľavých farbách. Jemná staroružová sa hodí pre všetky vekové kategórie a dokonca pre rôzne farby vlasov. Či už ste blondínka, brunetka alebo červenovláska, top, suknička či sako v tejto farbe vám určite pristanú. Pri tvorbe outfitov ide však najmä o to, s čím túto farbu skombinujete.

Blondínky urobia dobre, ak popri staroružovom kúsku siahnu po bielej, tmavšej ružovej až fialovej farbe či po džínsovine. Napríklad bambusový top od Chic&Lovely odporúčame skombinovať s bledomodrými džínsami, tzv. vypratého štýlu. K tomu sa napríklad skvelo hodia plátené tenisky v bielej farbe či jemné ružové lodičky. Siahnuť však môžete aj po spomínanej fialovej farbe, príp. tmavšej ružovej. Dá sa uplatniť napríklad v podobe saka alebo chlpatého svetríku, ktorý je túto zimu mimoriadne in. Takýto jednoduchý outfit kombinujte s výraznými šperkami. Vybrať si môžete masívny náhrdelník s množstvom kameňov v rôznych odtieňoch ružovej či pútavé ružové náušnice.

 

Brunetky sa budú vynímať v staroružových šatách Amélia či Barbie. K týmto šatám si zvoľte napríklad karamelové módne doplnky. Nedocenené sú listové kabelky, do ktorých si síce nemôžete poukladať nákup, no na príjemný večer s priateľmi či s vašou polovičkou sa hodia dokonale. Okrem toho pokojne siahnite aj po karamelovom opasku či lodičkách v tejto farbe. K lodičkovému výstrihu našich Chic&Lovely bambusových šiat typu Barbie, sa dobre hodia visiace náušnice v hnedých odtieňoch. Okrem karamelovej môžete siahnuť aj po zemitej, neutrálnej hnedej či zlatej farbe. Nebojte sa ani metalických zlatých odleskov na vašich šperkoch.

Ryšavky či červenovlásky by mali určite hľadať niečo extravagantnejšie a výraznejšie. Divokejšie farebné kombinácie totiž vyzdvihujú vašu žiarivú hrivu, ktorá si pozornosť zaslúži. Voľbou číslo 1. je v tomto prípade modrá farba, či už tyrkysová alebo tmavomodrá. Zvoliť ju môžete napríklad k staroružovým legínam, alebo v podobe džínsov či chino nohavíc k staroružovému topu. Ešte väčší dôraz na farbu vašich vlasov v tomto prípade dáte, ak do outfitu zakomponujete čelenku. Tá môže byť tyrkysová, modrá ale aj pestrofarebná. K farbe čelenky zlaďte aj šperky. Pozor však na prílišnú prekombinovanosť. Orientujte sa skôr na ruky, teda náramky a prstene. Ryšavky môžu staviť ešte na jednu farbu, a tou je strieborná či sivá. Investujte napríklad do kabátu či kožúška v tomto prevedení.