Úvod > Blog Chic Lovely > Ako vybrať ten správny darček pre novomanželov?
 

Ako vybrať ten správny darček pre novomanželov?

Ako vybrať ten správny darček pre novomanželov?

Otvorili sme letnú svadobnú sezónu. 

Leto už prišlo a s ním aj ukážkové teplé dni. Práve v tomto období sa mnohí z nás zaoberajú jednou z najkrajších udalostí v našom živote. Áno, hovoríme o svadbe a o tom, že práve letné mesiace, akými sú júl a august sú priam ideálne na veselicu ako je táto. Po dokonalom naplánovaní celého obradu, zladení kvetov a zadovážení chutného jedla na hostinu prichádza čas na darčeky. Boli by ste prekvapení, ale veľa ľudí nevie, čo by bolo vhodné podarovať novomanželom. A mnohí z nás sa dokonca zúčastnia len jednej či dvoch svadieb za celý život, takže niet sa čomu čudovať, že v tejto oblasti nie sme tak celkom doma. Hovorí sa, že dobrým darčekom na túto príležitosť je vec, ktorá sa zíde do novej domácnosti. Tohto pravidla sa držte, je to skvelý pomocník. O tom, že láska ide cez žalúdok niet pochýb, takže pokojne stavte na darčeky, ktoré sa zídu v kuchyni. Luxusné zástery pre novomanželov je skvelý tip na darček

Zrejme väčšina z nás pije kávičku a ak aj nie, tak si určite radi dáme čaj. Novomanželom sa rozhodne budú hodiť šálky, hrnčeky alebo dokonca celé sady, kedy sa v balíčku nachádza aj kanvica. Takýto darček je kúskom, ktorý sa teší obľube. Ak pár zariaďuje nový byt či dom, často krát zabudne práve na takéto maličkosti, hoci sa to zdá ako samozrejmosť.

Rodinná atmosféra je základom pohodového domova. Ideálnym spoločníkom v tomto prípade sú sviečky. Dostanete ich kúpiť v rôznych farbách a prevedeniach, s vôňami, ornamentmi, trblietkami, a tak ich môžete dokombinovať podľa potreby. Set dekoratívnych sviečok tvorí kombináciu, ktorá oživí novomanželský domov a prinesie teplo a svetlo.

 

Spomedzi drahších darčekov môžeme spomenúť kuchynské spotrebiče. Tie sú nákladnejšie ako šálky a koreničky, ale investícia sa v tomto prípade oplatí. Vedzte, že sa určite zídu. Mixér, malá mraznička, krájač na chlieb, rýchlovarné kanvice či mlynčeky na kávu, sú darčekom, ktorý využije každý pár. V dnešnej dobe však ulahodíte aj darčekmi, ktoré pred pár rokmi na trhu dostať neboli. Moderné výdobytky techniky nám dávajú možnosť robiť si zdravé a chutné maškrty priamo doma. Zatiaľ čo sme si donedávna zmrzlinu museli kupovať v cukrárni, dnes si ju môžeme vďaka zmrzlinovaču urobiť aj sami. Veľkou výhodou pritom je, že do nej pridáme len to, čo uznáme za vhodné. O ingredienciách teda nemusíme mať žiadne pochybnosti a pribaliť môžete aj praktickú naberačku na zmrzlinu. Podobne je na tom smoothie mixér. Ovocné šťavy a koktaily sa stali súčasťou ľudí so zdravou životosprávou. Možnosť urobiť si takýto drink doma poteší azda každého.